zoom.jpg
pic_180db696df4437cbce7fa780785cff4e.jpg
mainimage-google-pravi-hangouts-meet-fun
viber_650_040315035608.jpg
download (2).jfif
 

Zoom е лидер в съвременните корпоративни видеокомуникации, с лесна и надеждна облачна платформа за видео и аудио конференции, сътрудничество, чат и уебинари през мобилни устройства, настолни компютри, телефони и стаи. Zoom Rooms е оригиналното софтуерно-базирано решение за конферентни зали, използвано по целия свят в зали за конференции, конференции, състезания и тренировки, както и в изпълнителни офиси и класни стаи.

zoom.jpg
 

Skype е безплатно приложение, подходящо за създаване на видеоуроци и споделянето им в реално време или на запис.

skype.PNG

Как да стартираме субтитри с автоматичен превод на български език - видео

Видеоръководство за Skype на руски език. Позволява да бъдат настроени субтитрите на български език. Как - вижте горното видео.

Видеоръководство за настройки за работа със Skype на руски език. Позволява да бъдат настроени субтитрите на български език. Как - вижте видеото по-горе.

 
mainimage-google-pravi-hangouts-meet-fun
 
viber_650_040315035608.jpg

Viber с насоки как да ползвате техните "Общности" (групи) за дистанционното обучение. Може би не всички знаят, че са възможни аудио разговори с до 20 ученици едновременно. Отделно, споделените в Общността видео уроци, ако са качени в/през YouTube, директно се гледат и във Viber, няма прехвърляне между платформи и приложения... (уроците на Кан Академия са така). Може да споделяте всякакви линкове, анкети през Google Формуляри и т.н. стандартните неща. Viber е известен и със симпатичните стикери, които се харесват на учениците (ние сме тествали с наши - на Khan Academy - Кан Академия на български, и до дни с Viber ще ги пуснем пак; Viber чатботът ни игра си е онлайн).

 

Съставете съдържание във формат на текст, видео или картина. Изпратете го към избраната от вас аудитория и ще получите преглед на ангажираността и отзивите на живо. Използвайте го за създаване на индивидуални учебни задачи или цялостна комуникация с вашата група.

screenshot-18008e96-c0be-489e-9e3b-e6fa0