С exam.net учителите могат да да провеждат изпити в дигитална среда за своите ученици. Exam.net се използва широко от шведските училища за извършване на повече от един милион изпити за всеки срок.

Приложението е лесно

Лесно е да започнете с Exam.net. Не е нужно да инсталирате никакъв софтуер и учениците не трябва да регистрират акаунти. Ще направите свои собствени изпитни материали само след няколко минути.

Приложението е безплатно за използване

През цялата 2020 г. извън Швеция използването е безплатно за училища, които все още не са изпробвали Exam.net. След това Exam.net ще се предлага на много конкурентни цени.

Представям кратко видео, в което показвам как мoжe дa ce cъздaвaт тecтoвe c рdf фaйл в exam.net.

https://www.de-sita.com/rabota-s-exam-net-treta-chast/28042020/

С благодарности за Деси Миленкова!

Повечето от нашите шаблони са достъпни както в интерактивна, така и в версия за печат. Интерактивите се играят на всяко устройство с възможност за уеб, като компютър, таблет, телефон или интерактивна дъска. Те могат да се играят поотделно от ученици или да бъдат ръководени от учители с ученици, които се редуват в предната част на класа. Печатните файлове могат да бъдат отпечатани директно или изтеглени като PDF файл. Те могат да бъдат използвани като спътник в интерактивните или като самостоятелни дейности.

Capture.PNG